Soloppgangs-konsert

HVOR: Verdens Ende

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

søn 07. jul — KJØP
  • Velkommen inn i soloppgangen med Ingebjørg Bratland og strykere på Verdens Ende.

I fjor var 2600 publikummere med på å skape magi og historie på Verdens Ende. Eva Weel Skram med strykere sang solen opp og det ble en vakker morgen vi sent vil glemme. Nå har vi gleden av å invitere til en ny, spektakulær opplevelse ytterst i havgapet.

Popsensasjon og folkemusikkikon Ingebjørg Bratland, har evnet å bergta sitt publikum og sine anmeldere med sin klare, sterke stemme, ekte fremførelse og fengende låter. Vi venter oss en vakker morgen søndag 7. juli!

Mer om Ingebjørg Bratland:
    Mange ble introdusert til Bratland gjennom hennes samarbeid med Odd Nordstoga, og kanskje spesielt deres suksessalbum Heimafrå (2013). De senere år har hun også samarbeidet med Lars Vaular, Espen Lind og utgitt albumene Berre meg (2014), Månesinn (2015) og Hjarteskjell (2017). Bratland er Nordisk mester i folkemusikk og har fått flere priser for sin kveding. I år mottok hun Wenche Foss’ ærespris som hun delte med Norsk Fosterhjemforening.

Portene åpner kl. 02.00.
    Kjøp bussbillett sammen med billetten:
    Kr 120,- tur/retur med stopp i Tønsberg, Borgheim, Sundene og Tjøme.
    NB. Begrenset med antall busser.
    Gode parkeringsmuligheter på og i nærheten av Verdens Ende.
    Parkeringsautomat. Gratis inngang for barn under 7 år.
    Ta gjerne med sovepose for overnatting fra lørdag kveld.
    Konserten er støttet av Vestfold fylkeskommune.
    Vi oppdaterer fortløpende med mer nyttig informasjon.

søn 07. jul KL. 04:00

HVOR: Verdens Ende