Jul med Marius og venner

søn 01. des KL. 12:00

søn 01. des KL. 15:00

VARIGHET: ca 1 time og 50 min inkl pause

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

søn 01. des — KJØP
  • NB! Kl.15.00 SNART FULL! Kl. 12.00 EKSTRA.

Nøtterøymannen Marius Roth Christensen er en allsidig kar som vet å skape høytidsstemning. Han har holdt utallige konserter i Nøtterøy Kulturhus og vi er strålende fornøyd med at han igjen setter av tid til sitt favorittpublikum. Denne kvelden tar han med seg noen av sine beste venner for å lage en deilig førjulskonsert.

Med seg har han blant annet Silvia Moi. Silvia er utdannet ved Norges musikkhøgskole, Operahögskolan i Stockholm samt Royal College of Music i London, og er i dag ansatt ved Den Norske Opera & Ballett. Hun har bla. medvirket som Papagenda i Kenneth Branaghs filmproduksjon av Tryllefløyten, og som Solveig under Peer Gynt på Gålå.

I tillegg spiller den dyktige Reza Aghamir på flygel og strykere trakteres av Marcato String Quartet bestående av: Bendik Engebretsen (fiolin), Julian Saxl (fiolin), Krzysztof Krol (bratsj) og Elin Hoffart (cello).

Vi oppdaterer på nettsiden fortløpende med mer informasjon.

søn 01. des KL. 12:00

søn 01. des KL. 15:00