Jul med Marius og venner

søn 01. des KL. 15:00

VARIGHET: ca 1 time og 50 min inkl pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

søn 01. des — KJØP
  • Nøtterøymannen Marius Roth Christensen er en allsidig kar som vet å skape høytidsstemning. Han har holdt utallige konserter i Nøtterøy Kulturhus og vi er strålende fornøyd med at han igjen setter av tid til sitt favorittpublikum. Denne kvelden tar han med seg noen av sine beste venner for å lage en deilig førjulskonsert.

Vi kommer med nærmere informasjon når vi vet hvem som står på scenen sammen med ham.

søn 01. des KL. 15:00

VARIGHET: ca 1 time og 50 min inkl pause