Jenny Jenssen

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: ca 60 min

ARRANGØR: Den Kulturelle Spaserstokken

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Jenny Jenssen er en av de mest folkekjære artistene her til lands. Med sitt inkluderende vesen og formidlingsevne når hun ut til sitt publikum og konserten blir preget av folkelighet og varme.

Jenny Jenssen kommer denne gang med en hyllest til Cornelis Vreeswijk. Konsertene er basert på den folkekjære svensk-hollandske visekunstnerens udødelige sanger - bohemen, skandalemannen og kvinneforføreren. Han samarbeidet og sang duetter med mange av Sveriges fremste kvinnelige artister og hans tallrike forhold til kvinner i privatlivet var både kjærlighetsfylte og ofte komplekse.

Cornelis musikalske skildringer av forelskelse, romantikk og kjærlighetssorg griper oss alle.

Konserten arrangeres av Den Kulturelle Spaserstokken.

ons 06. mar KL. 14:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé