Korskolens Vårkonsert

tor 09. mai KL. 18:00

VARIGHET: ca 2 timer med pause

ARRANGØR: Kirkens Korskole

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 08. mai — KJØP
    tor 09. mai — KJØP
  • Det er vår! Korskolen fyller på nytt kulturhuset med sang og musikk.

Det er sangglede som smitter, vårsanger og musikaler!

PÅ SCENEN: Barnekantoriet, Guttekoret, Ungdomskantoriet & Kammerkoret Infantimus (kun 8. mai), Aspirantkoret og avskjed med russen (kun 9. mai).

Terje Johannesen, gitar. Olaf Knerten Kamfjord, bass. Jon Rosslund, slagverk og «De 4 kantorer».

FOTO: Hege Asp

ons 08. mai KL. 18:00