Vinkveld m/ Wongraven

lør 26. jan KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: ca 3 timer

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Mange kjenner kanskje Sigurd best som musiker og frontfigur i black metal-bandet Satyricon, som har stor internasjonal suksess. Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 15–20 årene og vinfaglig fordypning, har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin. Han produserer i dag flotte kvalitetsviner under navnet Wongraven Wines.

Wongraven Wines er Sigurd Wongravens lidenskapelige vinunivers hvor Wongraven selv samarbeider med utvalgte vinbønder og blander viner fra legendariske vinregioner i klassiske stiler med et unikt og eget preg. Wongraven blander selv sine egne cuveer og er involvert i alle faser av produksjonen – som innhøsting, tapping og design av vinene.

Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil. Sigurd produserer viner i Champagne, Piemonte og Pfalz i Tyskland. Han har på kort tid opparbeidet seg en portefølje med unike produkter som viser Sigurds brede kompetanse innen vin og vinproduksjon.

Du får smake følgende: Wongraven Champagne Brut, Wongraven Morgenstern Riesling 2017, Wongraven Alleanza Langhe Rosso 2017 og Wongraven Barolo Unione Riserva 2008. Dette blir en fantastisk vinterkveld med mye godt i glasset og et fengslende foredrag!

lør 26. jan KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé