Den unge Sigrid Undset

tir 22. jan KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: Ca 1 time

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tir 22. jan — KJØP
  • Møt den unge Sigrid Undset i Kristi Kinsarviks forfriskende kabaret i foajéen, der hun skildrer dikteren frem til hennes debut for litt mer enn hundre år siden. I ord og toner får vi et litt annet og frekkere bilde av vår store, kvinnelige dikter.

Vi følger Sigrid Undset fra hun kommer til verden i bestefars hus i Kalundborg som sine stolte foreldres første barn, og fram til hennes første roman Fru Marta Oulie kom ut i 1907. Vi møter en aktiv, oppvakt jente og ung kvinne som måtte kjempe for seg selv, sin mor og sine søstre etter at faren døde da hun bare var elleve år gammel.

Forestillingen inneholder tekster og dikt av Sigrid Undset som Kristi Kinsarvik har satt melodi til. Med seg på scenen har hun musikeren Øystein Johnsen på basstrompet og flugabone.

tir 22. jan KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé