Nyttårsrock med Clearwaters

lør 19. jan KL. 21:00

VARIGHET: Ca 2 t og 15 min m/ pause

ARRANGØR: Clearwaters

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 19. jan — KJØP
  • Creedence Clearwater Revival var ekstremt populære på 1970-tallet, og musikken lever fortsatt takket være bandets frontfigur John Fogerty.

«Clearwaters» ble startet i Trondheim i 1998, da som et sideprosjekt til Gluntan. "Så om fredagene spilte bandet sanger som Born on the bayou, mens lørdagene ble fylt av La oss leve for hverandre," beskriver bassist Dagfinn Ellefsen.

Tribute-bandet lever fortsatt, etter 20 år på veien. Nå legger de igjen turen til Nøtterøy Kulturhus til stor glede for alle Creedence fans!

lør 19. jan KL. 21:00

VARIGHET: Ca 2 t og 15 min m/ pause