Bettan – Jeg er skitbra

ons 06. mar KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 06. mar — KJØP
  • Denne vinteren legger Elisabeth Andreassen ut på veien igjen fra Trondheim og nedover med turnéen JEG ER SKITBRA. Dette er også tittel på hennes aktuelle «Bettan»-biografi skrevet av Arnhild Skre og utgitt i september 2018.

JEG ER SKITBRA er en del av Bettans livsfilosofi og noe hun oppfordrer alle til å si til seg selv. Den gang i 1980 da hun sa hun var skitbra, var det tilfeldigvis en platedirektør som fikk budskapet servert. Og Bettan fikk platekontrakt, forteller biografien.

På nyåret 2019 er Bettan med i ny sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2. Turnéen hun følger opp med i etterkant av serien, vil være en skitbra blanding fra hele hennes allsidige musikalske karriere frem til låter fra «Hver gang vi møtes».

ons 06. mar KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min