Einar Flaa Trio

tor 07. mar KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

PRIS: fra 225,- til 275,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

 • Snacks & drikke

  tor 07. mar — KJØP
 • “Jeg var 12 år da jeg begynte å skrive musikk. Fortsatt husker jeg hvor befriende det føltes å skape noe på egenhånd med pappas skjeve gitar. Det var som om låtene bare rant ut.” Denne gitaren hørte Einar Flaa mye i oppveksten, akkompagnert av sin fars protestviser - såpass at Flaa lenge trodde at det eneste musikken som fantes var kampviser.

  Tre tiår senere, føler han selv at det også er hans musikalske skjebne å bruke musikken til å framheve et budskap, og hva han selv kjemper for. For Flaa handler det om den største trusselen som er mot planeten vår og menneskene som bor på den.

  Han blir kalt Norges svar på Neil Young med rette og med vakre melodier og et stjernelag av medmusikanter, har Flaa laget et album med et evig aktuelt og essensielt budskap.

  På Silent String får han virkelig vist sin kjærlighet for naturen og det er med den plata i bagasjen han kommer til oss med tungvekterne Christer Knutsen (Sivert Høyem, Munroe/Knutsen) på piano og Geir Sundstøl (Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga) på banjo.

  tor 07. mar KL. 20:00

  HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

  VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

  PRIS: fra 225,- til 275,-

  ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

 • Snacks & drikke

  tor 07. mar — KJØP
 • Kafé/bar