Isak

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

tor 04. apr — KJØP
  • Ella Marie Hætta Isaksen og bandet ISÁK gjorde seg for alvor bemerket på den norske musikkscenen i 2018 – først da de hyllet Mari Boine på den direktesendte Spellemannprisen og siden i Stjernekamp på NRK, der Ella Marie gikk av med seieren.

Ved å blande tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen (Alan Walker, The Wombats) og trommeslager Aleksander Kostopoulos (Mari Boine, Moddi, Adjagas, Pil & Bue). Alexander Kostopoulos hadde forøvrig en fantastisk solokonsert hos oss i høst!

«Ella Marie og Isák: Norges neste internasjonale musikkbragd. I Ella Marie har vi å gjøre med en scenepersonlighet og en naturlighet vi knapt har sett maken til hos en norsk artist»
    - Mode Steinkjer, Dagsavisen

Det var helt usannsynlig vakkert! Hun har jeg så sjukt trua på. Dritflink!»
    – Christine Dancke, NRK P3

«… Årets musikalske høydepunkt var bandet ISÁK som sto på scenen under det TV-sendte Spellemannshowet fra Oslo Konserthus.
    - Musikknyheter.no

tor 04. apr KL. 20:00