Bjella m/ band

tor 25. apr KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 25. apr — KJØP
  • «Norges beste band!», utbasunerte Dagsavisen etter Bjellas maktdemonstrasjon på Øya i fjor. Som liveartist har han de siste årene også plassert seg på øverste hylle, med et band bestående av landets beste instrumentalister.

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier, historier med en formidlingsevne som få, om noen, er i nærheten av her til lands.

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. To år senere innkasserte oppfølgeren «Vonde Visu» Spellemannpris, Prøysenprisen og Bendiksenprisen. «Heim for å døy» avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista. I 2016 kom «Gode Liv», Bjellas fjerde soloalbum. Det er bare å glede seg til et nytt dykk ned i Bjellas låtunivers, og mer sørgmodig glede og romantisk hjertesorg.

tor 25. apr KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min