Bjella m/ band

tor 25. apr KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 25. apr — KJØP
  • En av våre aller største visekunstnere leverer melodier, historier med en formidlingsevne som få, om noen, er i nærheten av her til lands.

«Norges beste band!», utbasunerte Dagsavisen etter Bjellas maktdemonstrasjon på Øya i fjor. Som liveartist har Stein Torleif Bjella de siste årene også plassert seg på øverste hylle, med et band bestående av landets beste instrumentalister.

Bandet består av:
    Gitarer: Geir Sundstøl - står for flere egne soloutgivelser samt bidratt på over 260 norske og amerikanske utgivelser.
    Bass: Eirik Øien - fra bl.a. Nullskattesnylterne, Moving Oos, Tre små kinersere, Dadafon.
    Trommer: Kennet Kapstad - fra bl.a. Animal Alpha, Motorpsycho, Dadafon, Gåte.
    Piano/gitar: Christer Knutsen - fra bl.a. Madrugada, Sivert Høyem, Munroe/Knutsen, Einar Flaa.
    Gitar og vokal: Stein Torleif Bjella

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. To år senere innkasserte oppfølgeren «Vonde Visu» Spellemannpris, Prøysenprisen og Bendiksenprisen. «Heim for å døy» avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista. I 2016 kom «Gode Liv», Bjellas fjerde soloalbum. Det er bare å glede seg til et nytt dykk ned i Bjellas låtunivers, og mer sørgmodig glede og romantisk hjertesorg.

tor 25. apr KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min