La Balle Rouge

fre 24. mai KL. 17:00

VARIGHET: Ca 45 min

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 24. mai — KJØP
  • En rørende forestilling om følelseslivet til to skumgummifigurer som treffes ved en rød ball. De forelsker seg, bygger et hjem, får søte skumgummibarn – og glir fra hverandre igjen.

Denne nydelige barneforestillingen formidler en nyansert følelsespalett, båret frem av fremragende dukkeførere og en duo på cello og bandoneon.

Historien fortelles uten et eneste ord, og inviterer små og store i salen til å dikte med. På et blunk blir de enkle figurene lys levende karakterer, som om de skulle ha rømt fra fantasien til de to musikerne på scenen.

Forestillingen er laget av franske Compagnie Balle Rouge. I fjor ble den kåret til Årets produksjon under internasjonale Young Audiences Music Awards i 2017, og vant også prisen for beste mindre ensemble.

ALDER: Fra 5 år

fre 24. mai KL. 17:00