Erlend Osnes – Sjikane

lør 23. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 25 min u/ pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 23. mar — KJØP
  • Erlend Osnes er endelig tilbake i kjent stil med nordnorske gloser og helt uten filter!

I sitt nye show, «Sjikane», tar han for seg polariseringen i samfunnet, fenomenet krenke-fest og sjikanering, der ord blir mer alvorlig enn handling. Er det mangel på raushet og kjærlighet som stadig skaper mer krenkelse og diskusjoner om «ingenting» i samfunnet?

Som alltid er løsningen i Erlend sitt hode mer kjærlighet og mer humor, og hvem vil vel ikke ha mer av det?

Erlend Osnes ble kjent gjennom radioprogrammet Raae og Osnes på P3, og høres nå ukentlig i den stadige voksende podcasten «Heimelaga». Hans forrige show «Av familiære årsaker» var en stor suksess med utsolgte hus over hele landet og nå er han klar for scenen igjen.

lør 23. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 25 min u/ pause