In Memory of Elvis Gospel

tor 28. mar KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min u/ pause

ARRANGØR: Good Rockin AS

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 28. mar — KJØP
  • I januar 2018 var det premiere på denne produksjonen med trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk og deres fantastisk gospel konsert!

Etter 80 konserter fortsetter de i 2019. he FAB-3 akkompagneres av et 7-manns band og et lokalt kor som vil medvirke på flere av sangene. En samlet norsk presse har tatt frem de sterkeste superlativene - aldri før har ordet "kritikerrost" vært mer dekkende og mange har beskrevet opplevelsen med ordet "gåsehud".

Allerede fire år etter sitt gjennombrudd kom Elvis med sitt første gospelalbum. I løpet av hele sin karriere mottok Elvis (bare) tre Grammy - og de var alle for utgivelse av gospelalbum. I halvannen time blir det et gjenhør med en rekke kjente sanger fra hans innspillinger.

tor 28. mar KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min u/ pause