Adil Khan- Foredrag

man 11. feb KL. 18:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 30 min m/ pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

man 11. feb — KJØP
  • Inspirerende foredrag om å ta vare på hverandre, tro på seg selv og om å holde på drømmene sine.

Adil Khan vokste opp som norskpakistaner på «feil» side av byen. Han har kjent mye på følelsen av å ikke passe inn. Historien om innvandrergutten som ikke fant sin plass før han oppdaget dansen, er på ingen måte særegen.

Adil deler også sin historie for å gi håp og inspirasjon til de som har følt seg utenfor og uten vei i livet. Adil mener det å gå egne veier ikke er feil. «Jeg er beviset på at gutten som ikke passet inn i boksen skapte sin egen vei og reise.»

Khan lærte å danse på Oslos torg og gatehjørner, og tjente sine første kroner ved å gjøre streetshows på Karl Johan. Selv om han ikke har en formell utdanning mener han at livet i Oslos gater har vært hans skole.

Siden han danset seg til topps i «Dansefeber» i 2006, har han kapret roller i flere store sceneproduksjoner, bl.a. «West Side Story», «Nøtteknekkeren» og «Jungelboken». Adil er den yngste norske skuespilleren som har blitt nominert til Heddaprisen i kategorien beste mannlige hovedrolle. I 2011 ble han også nominert til Gullruten for sin hovedrolle i NRK’s TV-serie Taxi.

Adil har også vært dommer på Norske Talenter og ledet sitt eget TV-program, Adils hemmelige dansere på NRK. I 2016 var Adil fast samarbeidspartner med Mental Helse Norge hvor han var på en to måneder lang foredragsturné.

man 11. feb KL. 18:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 30 min m/ pause