Daniel Kvammen Trio

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min uten pause

tor 21. mar — KJØP
  • Daniel Kvammen har virkelig satt Geilo på kartet med sine underfundige og superfengende låter de siste årene. Fra det trippel Spellmann-nominerte debutalbumet ”Fremad i alle retninga” har det meste gått oppover for unge Kvammen.

I begynnelsen av fjoråret slapp han sitt andre album, «Vektlaus» og knapt åtte måneder senere var han allerede klar med oppfølgeren - det mørke søsterskipet - «Maktlaus». Ambisiøst? Definitivt. Stormannsgalskap? Kanskje. Men den stormende kritikerjubelen som møtte begge platene var ikke til å ta feil av.

I tillegg til panegyriske anmeldelser, har Kvammens album produsert en rekke radiohits som: ”Du fortenar ein som meg”, «Me dansar ikkje for moro skyld», «Om du vil ei gong til» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular - som han sågar vant en Spellemannpris for.

Kvammen har spilt konserter på alt fra Klubbscenen vår i 2015 til hovedscenen til Øyafestivalen. Nylig spilte han sågar konsert på toppen av Gaustadtoppen og i påsken turnerte han turisthyttene på Hardangervidda.

Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av mannen selv alene. Til vinteren legger Kvammen ut på en akustisk trioturné, der publikum kommer tett på mannen bak låtene, og han har et stadig voksende publikum.

tor 21. mar KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen