My Land

fre 08. mar KL. 19:30

VARIGHET: Ca 1 time

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 08. mar — KJØP
  • Kompaniet Recirquel har gjort seg bemerket på den internasjonale teaterarenaen med sine vakre fysiske forestillinger. Deres siste produksjon, “My Land”, lå som favoritt på anmeldernes topplister under teaterfestivalen Edinburgh Fringe sommeren 2018.

Bli med inn i en verden av lys og skygger skapt av seks fantastiske utøvere som tøyer fysikkens grenser. Bli med inn i en uforglemmelig drøm hvor historier om tradisjon, frihet og kjærlighet utspiller seg på en scene full av sand. En sand som symboliserer jordens og menneskehetens opprinnelse.

Ta med hele familien på en opplevelse du sent vil glemme! Nysirkus er det nye sirkus, bergtatt bringes du med i en annen verden full av illusjoner, spenning og overraskelser. Alt skapt av profesjonelle utøvere uten tale.

My Land er rå akrobatikk kombinert med vakker og poetisk dans, i regi av koreografen Bence Vági (tidligere profesjonell danser).

PS: På grunn av fysisk krevende øvelser som krever full konsentrasjon, er det strengt forbudt å ta bilder eller bruke blitz under forestillingen.

Forestillingen er en del av tilbudspakken SJEFENS FRISTELSE

Alder: Fra 8 år.