Hakkebakkeskogen

fre 01. mar KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 45 min. inkl. pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 01. mar — KJØP
  • Nå kommer Klatremus og alle vennene hans hit!

Vel, alle er kanskje ikke venner sånn med en gang. Mikkel Rev er nok mest sulten han, men det vil Morten Skogmus gjøre noe med. Bestemor skogmus flyr mellom trærne og Bakergutten baker pepperkaker så pepperskyen står. Bjørner og stabbursmus, pinnsvin og Harepus, rev og Klatremus; de er kanskje ikke enige om alt mulig, men alle er med når de må redde Brumlemann fra å bli solgt til sirkus!

Så bli med du også, og så kan vi kanskje feire Bamsens fødselsdag sammen til slutt?
    Victoria Productions er stolte og glade over å kunne presentere Thorbjørn Egners tradisjonsrike mesterverk i full produksjon.

fre 01. mar KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 45 min. inkl. pause