Nordic Tenors – Viva La Musica

fre 15. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min u/ pause

ARRANGØR: Atomic Soul

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 15. mar — KJØP
  • Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser.

Gruppen består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr. I 2005 hadde gruppen première på sitt første show Bella Notte, og året etter fikk de Komiprisen som «Årets nykommer». Etter dette har de blant mye annet vært kongelige toastmastere for HMK Harald og de åpnet den nye operaen i Bjørvika. Nordic Tenors er også kjent for sine vakre julekonserter, og reiser i førjulstiden hvert år rundt i hele landet med humor, varme og høytid i Christmas with Nordic Tenors.

Til våren legger de ut på enda en runde med “Viva La Musica”!

fre 15. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min u/ pause