Nordic Tenors – Viva La Musica

fre 15. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min u/ pause

ARRANGØR: Atomic Soul

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 15. mar — KJØP
  • Konserten "Viva la Musica" er en hyllest til musikken og vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og humor.

Tårnarien, Nessun Dorma, Elvis og nyskrevet musikk er noen få eksempler på det du får høre. «Viva la Musica» er et spansk uttrykk og betyr «lenge leve musikken». Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren.

Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlig humor som vil gi lattermusklene god trim!

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Til våren legger de ut på enda en runde med “Viva La Musica”!

fre 15. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min u/ pause