De tre små griser

tir 12. feb KL. 17:00

VARIGHET: 55 min u/ pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tir 12. feb — KJØP
  • Hjertelig velkommen til et musikalsk eventyr om Grynt, Nuss og Nøff som skal ut i verden for å klare seg selv. Grynt er gymdronning, Nuss er miljøverner og Nøff er bokorm. De krangler og sloss som søsken flest og en dag er det ikke mer mat i trauet, så mamma må sende dem ut av barndommens grisebinge for å finne seg sjæl. Mamma vinker farvel og lover dem en superduper grisetrygg verden.

Musikalduoen Drewe & Stiles tilhører det absolutte stjerneskiktet og står bak den nye musikalversjonen av My Fair Lady og megasuksessen HONK. Etter suksesspremiere av De tre små griser i London har musikalen blitt satt opp i en rekke land, før den gikk inn for landing i Oslo Nye Teater Trikkestallen.

«Det fins dyrefabler om ku og hest. Men det er’kke de du husker best. Det er den om en to tre små griser som slåss. Det er oss!»

Passer for barn fra 3 år.

"Griselekkert for de minste" - Aftenposten
    "En fargesterk og spennende musikal for de minste" - Dagsavisen