Nils Vogt møter Karl

tor 07. feb KL. 19:30

VARIGHET: Ca 1 time og 20 min

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 07. feb — KJØP
  • Mot i brøstet, Norges mest sette situasjonskomedie, feirer 25-års jubileum.

Hva er det som gjør at det fortsatt er så stor interesse for denne gamle TV-serien? Mot i brøstet med sine 142 episoder ble et fenomen og den første situasjonskomedien på kommersielt fjernsyn i Norge.

Bli med Nils Vogt på et muntert tilbakeblikk på hvordan det hele startet. Det var nemlig langt fra gitt at nettopp Nils skulle spille Karl, og ikke Nils, og at det i det hele tatt ble noe ”Mot i brøstet” på TV2.

Noe gråere i håret, men fortsatt i full sving, lover Nils Vogt deg hyggelige gjensyn og noen tanker rundt hva det kan være med Karl som gjør at så mange har sett alle disse episodene.

Nils Vogt vil, så ærlig som mulig, fortelle deg om starten da hans gamle kompis Tore Ryen kom hjem fra USA med en bunke manus og en idé om å lage TV-historie.

tor 07. feb KL. 19:30

VARIGHET: Ca 1 time og 20 min