Tina – Simply The Best

lør 26.05 KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Tina – Simply The Best er et forrykende musikalsk show basert på Tina Turners musikk. Publikum får oppleve Christine Meyer som «The Queen of Rock’n’Roll», og med seg har hun et ensemble på åtte under ledelse av Geir Langslet, en av Norges mest meritterte kapellmestre. Christine Meyer er Norges ukronede souldronning, og antakelig landets beste Tina Turner-tolker.

Gled dere til å bli tatt tilbake til 60-tallet og tiden med Ike Turner, videre gjennom 70- og 80- tallet, og helt frem til 90-tallet. Showet tar deg med på en utrolig variert musikalsk reise med Tina Turners aller største hits. Du får høre Proud Mary, Private Dancer, Typical Male, We Don’t Need Another Hero, What’s Love Got To Do With It, Steamy Windows, Disco Inferno og mange – mange flere. I tillegg får du servert hennes mest kjente duetter, med noen av rockeverdenens aller største artister, Bryan Adams, David Bowie og Eric Clapton.

Foto: Karrar Alazzawi

lørdag 26. mai KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.