Tusvik og Tønne

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min

ARRANGØR: Standup Norge

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Stand Up Norge Presenterer: Tusvik og Tønne på Oppdragelsesreise!

Tusvik og Tønne på Oppdragelsesreise har fått strålende anmeldelser etter premieren på Latter. Showet er oppfølgeren til publikums- og kritikersuksessen «Tusvik & Tønne – skammer seg!», som solgte ca. 20.000 billetter fordelt på ca. 50 forestillinger på Latter.

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne, som står bak én av landets aller mest populære podkaster, skal igjen slippes løs på scenen til Phungfolkets store begeistring. Gjør deg klar for nok en forrykende og uforutsigbar kveld med to av landets mest frittalende komikere!

torsdag 19. april KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min

ARRANGØR: Standup Norge

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Lignende arrangementer

Kafé/bar