Øystein Sunde – Solo

lør 16. feb KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

ARRANGØR: Spinner Records AS

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 15. feb — KJØP
    lør 16. feb — KJØP
  • Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins viseklubb i Oslo i 1966. "Det var en
    klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av ten-årene. Du fikk sitte på en
    barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp", sier Sunde om denne tiden.

Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrieren.
    Idag kan Sunde se tilbake på en 50 år lang historie full av plateutgivelser,
    showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbizz - Ingrid
    Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Eldar Vågan, Dizzie Tunes &
    Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers - for å nevne noen.

Denne gangen er det litt "Rykk tilbake til START" med sanger og historier fra et langt liv
    på scenen og i studio. Men selvfølgelig også nytt materiele: Noe ferdig, noe halvferdig og
    noe har bare en liten setning å begynne med.

Med seg har han selvfølgelig sitt helt spesielle ti-fingers gitar-"komp" og seks-sju gitarer
    å snakke med og fortelle om.

Velkommen til annerledes konsert med Øystein Sunde!

fre 15. feb KL. 20:00

lør 16. feb KL. 19:00