Adam Douglas

søn 08.04 KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• SNART UTSOLGT - EKSTRA SØNDAG 8. APRIL KL. 19.00!

"Stjernekamp"-vinneren Adam Douglas har for lengst etablert seg i Norge som en av de aller ypperste soulstemmene det norske publikummet har sett.

Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har han spilt og samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau. Også flere norske artister i toppsjiktet, som Marit Larsen, Frode Alnæs og Vidar Busk, har hatt den store gleden av å samarbeide med Adam.

Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt, hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland.

Med sin "nice guy"-fremtoning, hatten på hodet, og gitaren ladet, er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers. Publikum vil få oppleve en folkelig og ekte musikkleveranse som favner det beste av pop, folkemusikk, RnB, country og rock'n roll!

Foto: Jens Andreas Storaker

lørdag 07. april KL. 21:00

søndag 08. april KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.