DeLillos – Akustisk

fre 16.03 KL. 21:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Helt siden deLillos oppstod på åttitallet og frem til idag, har den akustiske gitaren vært flittig brukt som hovedelement i musikken. Derfor ble det en svært naturlig konsekvens at Lars Lillo-Stenberg gjorde en del konserter solo, kun med en akustisk gitar og piano. Nå er det på tide at hele bandet slenger seg på og gjennomfører dette uttrykket på en hel konsertserie.

Ikke bare til glede for seg selv og publikum, men også til glede for sangene i seg selv, hvor spesielt tekstene får en annen innramning. Noen vil kanskje hevde at de kommer enda mer til sin rett nettopp da. Med en enorm mengde allsangvennlige hits i kofferten har virkelig deLillos bevist seg å være en av de fremste innenfor norsk rock. Med et lett naivt tekstunivers med livlige gitarer og Lars-Lillos’ velkjente og særegne vokal, er alt de har gjort nærmest som kulturskatter å regne. Og folkefavorittene «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil for alltid stå fjellstøtt både live og i det gode gamle albumformatet.

deLillos er: Lars Lillo-Stenberg, Lars Lundevall, Lars Beckstrøm og Øystein Paasche.
    Foto: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

fredag 16. mars KL. 21:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.