Molly & Partner

lør 10.03 KL. 15:00

VARIGHET: Ca 1 time

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Molly & Partner lover at livet blir totalt forandret for de som kommer å hører på Molly og Partner er bestevenner. De bor i et hull i en vegg, på et hemmelig sted. Molly og Partner har ikke bil, men de har både sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. De har ikke penger heller, men det pleier alltid å ordne seg.

Nesten hver dag raser det nemlig ut masse godteri fra et hull i veggen bak sofaen. Godteriet bruker de til å bytte til seg alt de trenger. Seks egg og en liter melk for eksempel, for en pose seigmenn, en kålrabi for 4 sure skrikerunger, og en gang fikk de en stålampe for en pose ostepopp og 3 melkesjokolader.

Showet er basert på sanger fra sin nye cd, bundet sammen av mye tøys og tull.

Medvirkende: Marianne Krogness og Karoline Gregersen Herlofsen.

Alder: 3-11 år.

lørdag 10. mars KL. 15:00

VARIGHET: Ca 1 time

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Lignende arrangementer

Kafé/bar