Nyttårsforsettene 2019

søn 20. jan KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 15 minutter

ARRANGØR: Backstage Management

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

søn 20. jan — KJØP
  • Med blanke ark og finstemt flygel stuper Ingrid Bjørnov inn i det nye året. Velkommen til en glad flygelkveld fylt til bristepunktet av huskelister og gode intensjoner.

søn 20. jan KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 15 minutter