Jungelboken – Teater Ibsen

søn 27. jan KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min uten pause

ARRANGØR: Teater Ibsen

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

søn 27. jan — KJØP
  • Velkommen til en leken forestilling for hele familien!

JUNGELBOKEN forteller historien om den lille gutten Mowgli, som vokser opp i jungelen sammen med bjørnen Baloo og panteren Bagheera. Mowgli elsker å leke, og nyter det late livet i jungelen. Men farene truer mellom trærne...

Det Farligste Dyret har begynt å jakte igjen, og Mowgli er ekstra utsatt. Men hvem er Det Farligste Dyret? Er det ulvene? Tigeren? Eller finnes det et dyr som er farligere enn alle de andre dyrene til sammen?

JUNGELBOKEN er en forestilling om å finne flokken sin, om å være annerledes - og om å våge å være den man er. Forestillingen passer for hele familien, ned til barn på seks år.

JUNGELBOKEN lages i samarbeid med Skien kulturskole. Elever fra både dramalinjen og danselinjen spiller viktige roller, og bidrar til å skape en frodig, morsom, skummel og fantasifull jungel.

Medvirkende: Mathilde Alfrida Jakobsen Skarpsno, Marina Popovic, Patrik Asplund Stenseth, Stian Isaksen og 8 elever fra Skien kulturskole.

Velkommen inn i jungelen!
    Forestillingen regisseres av Janne Brit Rustad, som har jobbet med teaterforestillinger for barn i en årrekke. Sammen med scenograf Jenny Hilmo Teig (og resten av teatergruppa Konstellasjonen), har hun utviklet flere anerkjente forestillinger, som har turnert over hele verden. Komponistene Martin Smidt og Sissel Vera Pettersen komponerer ny musikk til forestillingen.

søn 27. jan KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min uten pause