Kjell-Ola Kleiven

VARIGHET: Ca 2 timer

ARRANGØR: Atikko As

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Min reise til mitt beste jeg - gjør drømmer til gjennomførbare mål!

Kun 23 år gammel ble Kjell-Ola sykemeldt og avskiltet som utbrent og utslitt. Legen mente at den unge .com grunderen var ferdig i næringslivet. Ifølge Kleiven selv før reisen i det hele tatt hadde begynt. I dag kjenner vi Kleiven som risk direktør, svindeljeger og blogger.

I foredraget tar Kjell-Ola tak i essensen ved å legge en plan for å lykkes, og ikke minst sette galskapen i system for å oppnå det uoppnåelige når alt virker bekmørkt. Kleiven gir publikum en innføring i bruk av virkemidler for å skille det betydningsfulle fra ren støy når fokus skal rettes, og nye mål skal nås!

Kjell-Ola Kleiven (40) har siden tidlig 2000-tallet hatt innsamling, strukturering og tolkning av informasjon som sitt levebrød. Kleivens evne til å kommunisere trender og analytiske funn på et folkelig sett har gjort han til gjenganger i mediebildet. I 2017 er han programleder for Svindeljegerne på Tv3.

Kjell-Ola er også innehaver av en av Norges største blogger, og noe så sjeldent som en stor blogg skrevet av en mann. Bloggen heter KleivenBlogg.no og tar for seg alt fra risiko-faget til forholdet hans til alkohol og ikke minst livsstil.

Kjell-Ola Kleiven (40) har siden tidlig 2000-tallet hatt innsamling, strukturering og tolkning av informasjon som sitt levebrød. Kleivens evne til å kommunisere trender og analytiske funn på et folkelig sett har gjort han til gjenganger i mediebildet. I 2017 er han programleder for Svindeljegerne på TV3.

mandag 17. september KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer

ARRANGØR: Atikko As

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.