Joshua French – Dømt til døden

VARIGHET: Ca 2 timer med pause

ARRANGØR: Atikko As

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Dette er Joshuas personlige fortelling om bakgrunnen for fengslingen og dødsstraffene i Kongo og om åtte år i håp om en diplomatisk løsning.

Livet i fengslene i Kongo er en saga av utrolige personlige historier med fengselsopprør, fluktforsøk, drap og tortur, masseslagsmål og uutholdelige forhold uten strøm og mat i ukesvis, samt sykdom og lidelse. Det er også unike historier om sterke vennskap som utviklet seg i fangenskapet.

”Kongo saken” går inn i historien som en av de mest spennende sanne thrillerene som har skjedd i moderne norsk historie, med stadige vendinger og dramatikk. Det er en historie om overlevelse og motgang under ekstreme forhold og hva som gjør at mennesket overlever selv i de mest håpløse situasjoner.

Joshua overlevde åtte år i fengsel i Kongo, fire dødsstraffer, en livstidsdom, et erstatningskrav på nesten en halv milliard kroner og flere fluktforsøk. I 2017 kom Joshua hjem til Norge og lever i dag som en fri mann.

I foredraget deler han sin historie og sine erfaringer om krisehåndtering og motivasjon og om menneskets overlevelse i et av verdens farligste land. Joshua tar deg med på en utrolig spennende reise i sitt foredrag. Gripende og rystende på en gang.

mandag 15. oktober KL. 19:00

mandag 05. november KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer med pause

ARRANGØR: Atikko As

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.