Ingar Helge Gimle Show

tor 15.02 KL. 19:30

VARIGHET: Ca 1 time og 20 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• "HEI...JEG TRENGER LITT HJELP HER, JEG..."

Thalia Teater og Pullman presenterer: “Hvor lykkelig går det an å bli?”,” Sjef i eget liv”,” Jeg er OK du er OK”. ”Feel the fear and do it anyway”. Dette er noen av de selvhjelpsbøker Ingar har skaffet seg i sin søken etter svar på et lykkelig liv. Den ene dagen søker han svaret i sine bøker, den neste dagen tror han svarene finnes i halvliteren på puben med gamle venner eller nye bekjente, før han på den tredje dagen har kjøpt seg opp på en mengde sportsutstyr fra TV- Shop i håp om at trening skal få det til å løsne!

Med stor humor og selvironi forteller skuespilleren og historiefortelleren Ingar Helge Gimle anekdoter med skråblikk på eget liv og virke. Når en mann i femtiårene famler seg frem til stabilitet og lykke i tilværelsen ender han lett opp med å kjøpe seg motorsykkel uten å tenke over sin egen frykt for høye hastigheter. Eller at et treningsapparat eller fem fra TV-shop, vil bedre livskvaliteten betraktelig. I jakten på lykken erstattes også byleiligheten med et hus på landet, i troen på at frisk luft og stillhet skal få alt til å ordne seg.

Se frem til en morsom kveld med historier og betraktninger som garantert vil få deg til å nikke gjenkjennende til egne ambisjoner, og tanker om alt man skulle og burde ha gjort.

«Forestillingen satt som ei kule!»
    -VG-

”Beskjeden fyr i glitrende show!”
    -Mona Levin, Aftenposten-

”Raust, sårt og solid!”
    -Dagbladet-

torsdag 15. februar KL. 19:30

VARIGHET: Ca 1 time og 20 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.