The Tiger Lillies

lør 27.01 KL. 21:00

VARIGHET: 1 time og 50 min. inkl. pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• ENDELIG ER DE TILBAKE! Eneste konsert i Norge! Da tok det oss drøye seks år før vi fikk liljene tilbake, og de gleder seg stort til å besøke oss igjen og oppleve det herlige publikummet i Nøtterøy Kulturhus!

Det engelske kultbandet The Tiger Lillies besøkte oss første gang i 2007, og var for de aller fleste et ukjent band. Vi lovte pengene tilbake til de som kjøpte billett og ikke likte opplevelsen. Det kom 350 nysgjerrige publikummere i alle aldre, og kun to billetter ble refundert… Mange fikk en aha-opplevelse av dimensjoner, og når liljene returnerte i 2011 trengte vi ingen pengene-tilbake-garanti. Nå er de her igjen, og vi ønsker gamle fans og nysgjerrige førstereispublikummere hjertelig velkommen til denne litt bisarre konsertopplevelsen! Denne kvelden vil Grammy-nominerte The Tiger Lillies i hovedsak fremføre låtene fra sitt siste album "Cold Night in Soho". Albumet ble nylig beskrevet av The Independent som “a remarkable performance, one which confounds their reputation as theatrical ironists and confirms that behind the greasepaint lurks genuine emotion.” *****

The Tiger Lillies verden er mørk, merkelig og variert, med øyeblikk av dyp tristhet, grusom svart humor og enorm skjønnhet. Fra de etablerte seg i 1989, er de fortsatt en av de mest unike, provoserende bandene man kan komme over. Musikken de produserer er en blanding av førkrigs Berlin-cabaret, anarkisk opera og sigøynermusikk, som stemmen til Bertolt Brecht og Jacques Brel. Sangene deres dekker alle de mørke aspektene i livet, fra prostitusjon og narkotikamisbruk til vold og fortvilelse, alltid med et snev av humor og skarp ironi. De har deltatt i utallige show over hele verden og samarbeidet med kunstnere fra alle disipliner: fra sirkusartister til Shakespeare-aktører, eksperimentelle dansere til avantgardefotografer og burleske dukketeatre til klassiske musikkensembler. De vant en Olivier-pris for deres West End Musical «Shockheaded Peter". The Tiger Lillies har to "faste" spillesteder i Norge: Nøtterøy Kulturhus og Festspillene i Bergen.

"Variously serious, humorous andblasphemous, that lead one, unsuspecting, to an emotional climax that just reaches in and tears out your heart" (*****)
    -The Independent, Andy Gill, Album of the week-

Just brilliant and utterly fantastic!! You'll neverhear more perverse and twisted as well as haunting and sorrowful songs
    -Marc Almond-

lørdag 27. januar KL. 21:00

VARIGHET: 1 time og 50 min. inkl. pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.