Fra Vidda til Las Vegas

tor 21. feb KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 21. feb — KJØP
  • De tre musketerene Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis har satt hverandre stevne i et humoristisk, fartsfyllt og musikalsk show i toppklassen.

Arnt Hjalmar og Selnes er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen. Nu har de tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, som etter mange år oppe hos vårherre er kommet ned igjen for å hjelpe de sobre herrene på den smale sti.

Herrene tør ikke garantere tørre seter, men gir dog rundhåndet lattergaranti til sitt kjære publikum.
    Dette er årets latterbombe.

Hva Arnt Hjalmar, i Stein-Arild Olaussens skikkelse og Finn Arild Selnes står for, er kjent for de fleste. Men vi kan også garantere at Elvis, i Thor Erling Kornes skikkelse vil ta pusten fra de fleste med sine eminente sangferdigheter.

Musikerne i showet er fra øverste hylle og er:
    Tom Rønningsveen på keyboard, Jens R Jensen på gitar, Bjørnar Johansen på trommer – alle velkjente musikere.

tor 21. feb KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause