Jungelboken

ons 25. sep KL. 18:00

VARIGHET:

ARRANGØR: Riksteatret

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 25. sep — KJØP
  • Velkommen inn i en magisk og frodig jungel for hele familien!

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Det har vært laget et utall filmer og teateroppsetninger av Jungelboken, aller mest kjent er den klassiske Disney-versjonen. Når Teater Innlandet og Riksteatret nå forener krefter, har vi valgt oss en norsk musikalversjon skrevet av ringrevene Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss, med populære Svein Gundersen som komponist.

Dette er en versjon som flere ganger har vært oppført med stor suksess ved andre teatre, og mange av sangene er blitt kjente slagere. Nå er turen kommet til et publikum over hele landet, i en splitter ny oppsetning signert show-mannen Arvid Ones. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende familiemusikal med humor, fart, spenning og fengende musikk!

På scenen
    Lars Halvor Andreassen, Anne Bolette Stang Eng, Julia Küster, Sebastian Skytterud Myers, Thomas Jørstad Pettersen og Ida Holten Worsøe.

Team
    Regissør: Arvid Ones. Scenograf: Kristin Bengtson. Kostymedesigner: Christina Lovery. Lysdesigner: Kåre Nordseth. Musikalsk ansvarlig: Ket Iren Lødemel. Koreograf: Therese Slob. Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 4. september 2019

Produsert av Teater Innlandet i samarbeid med Riksteatret