Bukkene Bruse lager rumpebrann

ons 10. apr KL. 18:00

VARIGHET: Ca 45 min.

ARRANGØR: Riksteatret

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 10. apr — KJØP
  • Bukkene Bruse vender tilbake og setter fyr på rumpa til trollet!

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før. "Æsj," sier de to minste. "Det treige fjellet." Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet?

En av Riksteatrets største suksesser de seneste årene er Bukkene Bruse på Badeland – basert på Bjørn F. Rørvik og Gro Moursunds enormt populære barnebok. Nå kommer oppfølgeren, basert på andre bok i serien, Bukkene Bruse vender tilbake.

Tripp, trapp! Tripp, trapp! Dette blir en forestilling som alle kan se. Og alle – kanskje bortsett fra trollet – har god grunn til å glede seg!

Forestillingen passer for barn fra 3 år.

Urpremiere i Nydalen, Oslo 28. februar 2019.
    Turnepremiere 6. mars 2019.
    På turne våren og høsten 2019.

På scenen
    Janne Starup Bønes, Madeleine Barosen Herholdt, Jørn Morstad, Håkon Thorstensen Nielsen, Marte Stolp og Erlend Rødal Vikhagen.

Team
    Regissør: Ivar Emil Tindberg. Scenograf: Gjermund Andresen. Kostymedesigner, Dukkedesigner: Ingrid Nylander. Lyddesigner, Komponist: Peter Baden. Lysdesigner: Martin Myrvold. Produsent: Rebecca Mathisen

Forestillingslengde: 45 minutter (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 28. februar 2019

Produsert av Riksteatret