Jul med Marius og venner

VARIGHET: ca 1t og 50 min inkl. pause

VARIGHET: ca 1t og 50 min inkl. pause. Gjest er Silvia Moi m.fl

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

PARKERING
    Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

FORHÅNDSBESTILLING SNACKS & DRIKKE

Hentes i Lillesalen (rett frem når du kommer inn i foajeen)

• Nøtterøymannen Marius Roth Christensen er en allsidig kar som vet å skape høytidsstemning. Han har holdt utallige konserter i Nøtterøy Kulturhus og vi er strålende fornøyd med at han igjen setter av tid til sitt favorittpublikum. Denne kvelden tar han med seg noen av sine beste venner for å lage en deilig førjulskonsert.

Oppdatert: Operaens Silvia Moi skal synge med Marius denne kvelden. Vi kommer med mer informasjon om flere musikere fortløpende.

Marius ble først kjent som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmen. Han studerte siden ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. I 2006 debuterte han ved Nasjonaloperaen i rollen som Tamino i Tryllefløyten – en rolle han senest gjorde igjen høsten 2017. Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet og sunget mange store roller. Seigmen gjorde comeback i 2014 og fyller fortsatt store scener i Norge og Europa.

Alle vokalister og musikere er ennå ikke fastsatt. Følg med på vår nettside eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Om Silvia Moi:
    Fra Susanna i Figaros bryllup til Papagena i Kenneth Branaghs filmatisering av Tryllefløyten og Solveig i Peer Gynt-spelet på Gålå. Silvia Moi fra Kvinesdal er en operasanger med stort spenn og har siden 2007 vært tilknyttet Operaen som solist. Hun har også vunnet flere priser. Les mer om Sivlia Moi her.

søndag 09. desember KL. 15:00

søndag 09. desember KL. 18:00

VARIGHET: ca 1t og 50 min inkl. pause

VARIGHET: ca 1t og 50 min inkl. pause. Gjest er Silvia Moi m.fl

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

PARKERING
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

FORHÅNDSBESTILLING SNACKS & DRIKKE

Hentes i Lillesalen (rett frem når du kommer inn i foajeen)