Jubileumsshow

søn 21. okt KL. 18:00

VARIGHET: ca 2t og 15 min inkl.pause.

ARRANGØR: Nøtterøy Musikkorps

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

søn 21. okt — KJØP
  • Nøtterøy Musikkorps fyller 80 år i 2018. I den forbindelse blir det et forrykende show med Fam Fatale. De sprelske jentene vil sammen med korpset framføre stykker fra flere 10 år. Ikke gå glipp av Fam Fatal framføre Marsjkonkurransen i god Lalla Carsen stil eller som Tina Turner i Simply the best. Her blir det trøkk fra første stund.

Konserten er også avslutningen på Færder kommunes kulturuke, og er et arrangement i Musikkorpsenes år. Norges Musikkorps Forbund fyller nemlig 100 år i 2018.

Velkommen til jubileumsshow!

søn 21. okt KL. 18:00

VARIGHET: ca 2t og 15 min inkl.pause.

ARRANGØR: Nøtterøy Musikkorps

søn 21. okt — KJØP