Nøtterøy skolekorps og Åge “Glam” Sten Nilsen

søn 04. nov KL. 17:00

VARIGHET: ca 2 timer med pause

ARRANGØR: Nøtterøy Skolekorps

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

søn 04. nov — KJØP
  • Vi feirer «Musikkorpsenes år 2018», og har fått Åge «Glam» Sten Nilsen med på laget!

Vi lover deg en forrykende konsert med stor variasjon, energi, engasjement og overraskende innslag. En fest av en konsert – og du er invitert!

Vi er klare, er du?

søn 04. nov KL. 17:00