VestViken blandakors jubileumskonsert

søn 11. nov KL. 18:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

ARRANGØR: Vestviken blandakor

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Vi feirer 5 års jubileet med konsert i Nøtterøy kulturhus

VestViken blandakor er et seniorkor for sangere over 50 år, og har i dag 85 medlemmer fra hele Vestfold.

Vi gleder oss til å vise dere ekte sangglede og har invitert med oss gode venner til å hjelpe oss med å gi deg en variert og hyggelig kveld. Vår dirigent og store inspirator, humørspreder og korets initiativtaker er Inga Kjæraas Evensen. Hun er selv sanger og sangpedagog, og vi har i kveld med oss tre av hennes elever som solister: Jonas Nystuen, Jenny Skatvedt og Karin Aasvang.

Vi gleder oss over at vestfoldlyriker, Margaret Skjelbred, er en av våre gjester. Hun leser egne dikt og skaper en varm atmosfære, som bare hun kan. Noen av hennes dikt er vakkert tonesatt og arrangert av Øivind Lauritsen, og kor og solist vil gi deg en smakebit.

Kor og fiolin akkompagneres av Ulrika M. Lind. Hun er pianist og musikklærer på Greveskogen videregående skole.

Fra skolens musikklinje får vi høre 17 år gamle Maria Felicia Strømsted på fiolin. Hun begynte å spille som 6 åring, og har hatt undervisning på musikkhøyskole i fire år og har vært konsertmester og solist for Vestfold ungdomsstrykeorkester. Hun vant Drømmestipendet i 2015 og hun kom til semifinalen i Virtuose i NRK i 2018.

Derfra kommer også en vokalgruppe med Malin Ljone Mørken, Oda Jonetta Brenna, Harriet Berg Trippestad som akkompagneres på gitar av Stian Hogsrød.

Kom og del musikkgleden med oss i VestViken blandakor.

søn 11. nov KL. 18:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause