Stokke Da Capo Ensemble

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: Ca 1 time

ARRANGØR: Den Kulturelle Spaserstokken

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Svingende musikk fra 50- og 60-tallet med Stokke Da Capo ensemble

Stokke Da Capo ensemble består av 10 musikere og 3 vokalister. Vi spiller variert musikk som det svinger av. Mesteparten av repertoaret er fra 50 og 60 tallet. Alt fra Glenn Miller via Andrew Sisters til Svenn Ingvars og Benny Andersson.

Her kan man både trampe takten og synge med på kjente låter.

tir 27. nov KL. 14:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé