Vidar Sandbeck

VARIGHET: ca 1t

ARRANGØR: Den Kulturelle Spaserstokken

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• «VIDAR SANDBECK – mer enn morsomt» ved Leif Blix og Lars Nygaard

Leif Blix og Lars Nygaard i «DEN GODE MELODI» har siden 1992 underholdt tusenvis av mennesker over hele landet. Konsertene er bygd opp rundt et tema, med både musikk og ikke minst morsomme og interessante historier som binder sangene sammen til en hel forestilling.

«Den gode melodi» har tidligere besøkt Nøtterøy kulturhus, den gangen med programmet «Erik Bye- mannen med det store hjerte»

www.dengodemelodi.com

onsdag 12. september KL. 14:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajè

VARIGHET: ca 1t

ARRANGØR: Den Kulturelle Spaserstokken

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.