The Chicago Blues Brothers

lør 21.04 KL. 20:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 30 min inkl. pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Velkommen til det prisbelønte showet THE CHICAGO BLUES BROTHERS, verdens ledende hyllest til legendariske The Blues Brothers

Vi reiste over til England for å kvalitetssikre showet og ble nesten blåst ut av setene av den energiske galskapen!

… Jake har akkurat kommet ut av fengselet og sammen med broren Elwood, begir de seg ut på, «A mission from God». De må skaffe nok penger til å redde barnehjemmet og det er bare én måte å gjøre det på. De må samle bandet igjen!

Med over 40 uforglemmelige klassikere, er dette showet fullspekket med den aller beste Blues og Soul musikken fra begge de ikoniske The Blues Brothers filmene, gjesteopptredener med blant andre «Fab Callaway» og «Rev I.C. DeLight» + en hel masse mer - masse galskap til et godt formål! Jake (Chris Hindle) & Elwood (Gareth Davey) Blues tar oss med på en uforglemmelig musikalsk reise sammen med deres fenomenale 9-manns orkester: The Chicago Blues Band and The Sisters of Soul.

«Highly Charged, energetic, fun & infectious»  - Time Out -

lørdag 21. april KL. 20:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 30 min inkl. pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.