Staten må ta ansvar!

lør 10. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min med pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 10. nov — KJØP
  • Stilett-damene fra Åpent Landskap er tilbake!

Hos cabaret-gruppa Stilett står samfunnssatire og musikalsk lekenhet i sentrum.

I denne humoristiske konserten serveres musikalske slagere om det å bo i Norge.

Er det egentlig så fantastisk? Nei, det var mye bedre før - og Staten må ta ansvar!

Cabaretgruppa Stilett består av 8 sangere med ulik musikalsk bakgrunn, fra soul til opera. Hanne T. Asheim og Stilett har gjennom en årrekke arbeidet med å utvikle et særegent uttrykk innenfor cabaretsjangeren der samfunnssatire og musikalsk lekenhet står i sentrum.

Publikum sier:
    - Anbefales på det varmeste! Det finnes to typer mennesker:
    De som elsker Stilett og de som ennå ikke har sett og hørt dem.
    - Dere er helt rååå!!! Superdyktige..
    - Herlige, dyktige, rå damer.
    - En livgivende kveld, herlige jenter med stemmeprakt og glimt i øyet! Fantastisk!

lør 10. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min med pause