Nøgne Ø

lør 03. nov KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: 2,5 - 3 timer

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Nøgne Ø kommer igjen med et spennende foredrag for alle øl-elskere! Som et ledende bryggeri blant håndverksbryggerier i Norge har Nøgne Ø ofte gått i bresjen for å fremme interessen for nye øltyper.

Nøgne Ø ble startet opp i 2002 i en garasje i Grimstad av de to hjemmebryggerne; Kjetil Jikiun og Gunnar Wiik. I en tid da det kun var lyse pilstyper tilgjengelig, viste det seg raskt at håndverksøl var vanskelig å selge. I dag er det mange som er takknemlige for staheten til Kjetil Jikiun.

Gjennom ølsmakingen ser vi hvordan ølen har forandret seg, og hvordan Nøgne Ø har satt sitt eget særpreg på dem i nyere tid.

Du vil få smake 5-6 ulike øl denne kvelden noen nyheter med lett drikkelighet, klassikere og juleøl. Vi kjører quiz med premier til alle!

NB! Kun 80 plasser!
    Aldersgrense: 18 år