Different Party

fre 13.04 KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Knusktørr humor & herlige slapsticks! Etter en måned på Edinburgh Fringe Festival og to uker på London International Mime Festival, kommer Different Party direkte fra forestillinger i Berlin for å glede publikum på Nøtterøy Kulturhus.

Forestill deg det mest ordinære stedet du kan tenke deg, kombinert med en verden av absurd fantasi. Det er dette de to komikerne Trygve Wakenshaw og Barnie Duncan fra New Zealand har skapt i deres nye show, "Different Party". Fremadstormende Grareth Krubb og Dennis Chang får minuttene til å fly i det lille kontoret til Rucks Leather Interiors, hvor de tålmodig venter på telefonsamtalen som kanskje eller kanskje ikke gir dem noe å gjøre. Den kjipe arbeidsdagen fra 9-17 blir forvandlet til utrolig morsom slapstick-humor når disse komikerne entrer scenen. Dialogen er minimal, men det er rikelig med vitser i denne storslåtte feiringen av det banale. Kulturhusleder Einar M. Schistad så forestillingen på Fringe-festivalen i Edinburgh i sommer (verdens største festival for scenekunst), og elsket den tørre humoren og de herlige slapstickene. Så da var veien kort til å booke forestillingen så Nøtterøy Kulturhus’ publikum også skulle få oppleve dette.

Alder: 10 år (noe engelsk tale).

“Finely-honed silliness”
    -David Pollock, The Scotsman- (****)

"A howlingly funny, exquisitely performed hour of office-set slapstick from two of New Zealand’s most exciting comic talents”
    -The Telegraph- (****)

fredag 13. april KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.