Julematiné

ons 19. des KL. 13:00

VARIGHET: Ca 1 time

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 19. des — KJØP
  • Marinemusikken runder igjen av et hektisk og innholdsrikt musikkår med en klassisk julematiné for store og små.

Marinemusikkens Julematiné er en hyggelig familieforestilling med levende lys, vakker sang og klassiske juleperler. Korpsets musikere har som alltid nisseluene klare og får i år igjen god hjelp fra Granly skolekor, under ledelse av Hilde Troneng. Vi lover både barn og voksne, kjente og kjære sanger og juletoner, som garantert vil få deg i den rette julestemningen.

Dirigent er i år Maria Molund.

PS. Tradisjonen tro byr Ordføreren på kaffe og kake i foajéen etter forestillingen.

ons 19. des KL. 13:00

VARIGHET: Ca 1 time