Hekla Stålstrenga

lør 24.03 KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• En hver tid har sin tone. Et hvert sted har sin sound. Hekla Stålstrenga er bandet som gikk fra å være en lokal folkemusikkgruppe til å bli en del av den nasjonale viseskatten.

Fra å ha små folkemusikk-klubber som hjemmebane har de gått veien til å være headliner på store rockefestivaler, fylle scener som Den Norske Opera og Ballett og holde egne konserter på fjernsyn. En vei som starter med at to elever på videregående finner tonen og som fortsetter med et femmannsorkester med noen av landets mest etterspurte musikere turnérer landet rundt for fulle hus.

Aftenposten sier: «Hekla Stålstrenga er blitt sin egen merkevare, der de kombinerer varsomhet med vitalitet. I møte med vitaliteten slår det en hvor strålende musikere de er, samtidig som samspillet og kjemien er uovertruffen. De fremstår som en egen kraftpakke som rommer hele følelsesregisteret."

Bandet består av: Ragnhild Furebotten, Ole-Jakob Larsen, Anne Nymo Trulsen, Trond-Viggo Solås og Tore Bruvoll.

lørdag 24. mars KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.