M.I.S.- Natten lang

søn 16.09 KL. 19:30

VARIGHET: Ca 1 time

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Vi lover deg en festlig kveld når gutta i kompaniet DON GNU kommer for å ta et oppgjør med slitte ullsokker og utgåtte sandaler.

"M.I.S. - Natten lang" tar pulsen på den moderne rådville mannen - den voksne guttungen med sitt store ego, oppvokst med 70-tallets myke verdier, og med rollemodeller som Dirty Harry og Albert Åbergs far. For hvordan har han det egentlig i de svette ullsokkene og de behagelige sandalene? I en hardtslående cocktail av fete stunts, rå fysikk, halsbrekkende styrkeprøver og pinlige øyeblikk går tre menn ut av komfortsonen. De tar et oppgjør med mannen, latinoelskeren, svigemors drøm, drittsekken og alle de andre, i en stille kamp for mannens rett til å være seg selv. De skrå bredder inntas i beste slapstick-stil stappfull av humor, action og tøff musikk.

DON GNU - Physical Theatre & Film er et kunstnerisk samarbeid fra Danmark som fokuserer på dans og fysisk teater.

Passer fra 13 år.

Varighet:

20 minutters oppvarming i foajéen
    60 minutter forestilling

CREDITS:

Performance & Koreografi:
    Petras Lisauskas, Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen

Dramaturgi & Visuelle Medier:
    Christoffer Brekne

Musikk:
    Alice Carreri & Rune Kaagaard

Lysdesign:
    Ville Aunola

Producer:
    Sigrid Aakvik

Co-producer:
    Bora Bora - Dans og Visuelt Teater

Støttet av:
    Statens Kunstfond Danmark

All photos © Christoffer Brekne

søndag 16. september KL. 19:30

VARIGHET: Ca 1 time

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.