All I Want for Christmas

fre 30. nov KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: Ca 3 timer

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Denne julen får du alt du ønsker deg!

Vinanmelder Ingvild Tennfjord har samlet alle vinene du trenger for å feire jul og førjulstid. Her får du servert de beste vinene til å akkompagnere tradisjonell norsk julemat, fest, samt gode gaver. I tillegg henter hun frem meditasjonsvinene som løfter de stille øyeblikkene enda litt høyere. Dette blir kanskje den morsomste smakingen vi har holdt til nå. Lærerik, praktisk og herlig avslappende.

fre 30. nov KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé